Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Navegació

Servei d'Estudis i Observatori de la Ciutat. Ajuntament de Terrassa

Logo - Terrassa en xifres - Les dades de Terrassa


Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa


El sistema d'informació socioeconòmica local

Sistemes propis

 • Anuari Estadístic de Terrassa

  - Obra conjunta amb els Serveis Generals de l'Ajuntament de Terrassa (Unitat d'Estadística i Unitat de Sistemes d'Informació Geogràfica), Foment de Terrassa SA (Observatori Econòmic i Social de Terrassa) i la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa (Servei d'Estudis Econòmics). Col.laboració: CCOO i UGT. Finançament (2000): Ajuntament de Terrassa, Suport informàtic: Adobe Acrobat, Microsoft Excel, MapInfo. Sèrie en paper des de 1996, versions digitals des de 1997.
 • Informe de conjuntura de Terrassa

  - Suport informàtic: Adobe Acrobat, Microsoft Excel, Winword. Insertat a la web de l'Ajuntament. Sèrie des de 1998.
 • L'evolució de la contractació de treballadors a Terrassa

  - Informes trimestrals. Suport informàtic: Adobe Acrobat, Microsoft Excel, Winword.
 • L'evolució de l'atur a Terrassa

  - Informes trimestrals. Suport informàtic: Adobe Acrobat, Microsoft Excel, Winword.
 • Cobertura de les ofertes de treball tramitades a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG) a Terrassa

 • L'evolució de l'estructura empresarial de Terrassa

  - Suport informàtic: Adobe Acrobat, Microsoft Excel, Winword. Suport informàtic: Adobe Acrobat, Microsoft Excel, Winword.
 • Evolució de la sinistralitat laboral a Terrassa

 • Base de dades del programa de gestió del Servei Local d'Orientació per a l'Ocupació (Registre d'Usuaris)

  - Base de dades sobre el registre dels usuaris del Servei Local d'Orientació per a l'Ocupació (SLOO). Contè informació estadística sobre la situació sòcio-econòmica general dels demandants de treball de Terrassa i del seu entorn, així com sobre els seus itineraris formatius i ocupacionals. Registre exhaustiu des de 1993. D'accès restringit per a la gestió dels serveis de Foment de Terrassa (utilització sotmesa al secret estadístic). Suport informàtic: programa propi en Msdos.
 • Centre de documentació sòcio-econòmica

  - Sistema d'informació conceptual. Contè informació qualitativa (no estadística estrictament) sobre la situació sòcio-econòmica general de Terrassa i el seu entorn, obtinguda externament.
 • Empreses on line

  - Links amb els pricipals localitzadors d'empreses a la web, així com amb les llocs de les principals empreses del disticte de Terrassa

Sistemes participats

 • Perfil de la ciutat. Indicadors bàsics de qualitat de vida

  - Projecte desenvolupat conjuntament amb els Ajuntaments de Barberà del Vallès, Granollers, Manresa, Mataró, Rubí, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Vic. Suport informàtic: Adobe Acrobat, Microsoft Excel, Winword.
 • Datawarehouse de la Xarxa d'Observatoris de Barcelona "HERMES"

  - Sistema d'informació relacional sobre el mercat de treball desenvolupat per la Xarxa d'Observatoris de Barcelona (coord.: Diputació de Barcelona), de la qual l'OESST en forma part activa. Conté informació estadística sòcio-econòmica sobre l'entorn provincial i parcialment sobre Catalunya (població censal, mobilitat, estructura empresarial, atur registrat, contractacions, oferta registrada, oferta de formació ocupacional, etc). Sèries des de 1993. D'accés als membres de la Xarxa via internet o programa instal.lat. Suport informàtic: FoxPro.Servei d'Estudis i Observatori de la Ciutat. Ajuntament de Terrassa

Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa - Tel. 937 397 000

servei.estudis@terrassa.cat

Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010